Open Podium

Het Open Podium van Theater Het Pakhuis is dé ideale plek om jezelf te laten zien en je creativiteit te uiten. In een intieme theatersetting – uiteraard met goed licht en geluid – voor een aandachtig kijkend en luisterend publiek.

Hoe werkt het?

Weer terug in Theater Het Pakhuis: het Open Podium! Als deelnemende artiest is onze vloer een kwartier lang van jou. We beginnen om 20.30 uur en in totaal zijn er maximaal 6 acts. Comedy, dans, muziek, toneel, circus, cabaret: alles is welkom!

 

Dé kans voor jou als aanstormend talent om je in een professionele setting aan het publiek te presenteren en daarbij ook nog eens gecoacht te worden in je presentatie (’s middags tijdens de generale repetitie). Je krijgt gedurende 15 minuten het podium van Theater Het Pakhuis tot je beschikking, inclusief een mooie belichting en uiteraard (waar nodig) een goede geluidsversterking. Vooraf heb je uiteraard ook de gelegenheid voor een soundcheck.

 

Wanneer

Het volgende Open Podium is op zondag 26 juni om 20.30 uur. Het thema van dit Open Podium is ‘Transitie’. Hiermee krijgt het een plaats in de ‘Pride Month’ die in juni in Hoorn plaats vindt. Het thema kan op verschillende manieren in je act verwerkt worden; in beeld of in tekst. Wij nodigen dan ook met name artiesten uit die binding hebben met het thema ‘Transitie’.

 

Kosten

Je deelname aan het Open Podium kost €25,=. Voor dit bedrag ontvang je de podiumtijd, coaching tijdens de repetitie door een professional, een soundcheck vooraf en 2 vrijkaartjes (die je kan weggeven of zelf mag doorverkopen om zo jouw kosten te dekken).

Heb je meer fans? Dan kan je meer kaartjes inkopen voor een gereduceerd tarief. Voor meer informatie kan je contact opnemen (link: info@pakhuishoorn.nl).

Meedoen?

Wil je meedoen? Meld je dan aan via productiesthp@gmail.com en vermeld je naam, leeftijd, telefoonnummer, aantal deelnemende personen en omschrijf de soort act die je wilt doen. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je ook daadwerkelijk bent ingedeeld.

Komen kijken

 Uiteraard is ook publiek van harte welkom. Vanaf 20.30 uur heb je de kans om verschillende acts van aankomende (Hoornse) artiesten te bewonderen. Een gevarieerde avond met voor elk wat wils. Kaartjes kosten €7,50 en komen op onze website in de verkoop.

Meer tijd nodig?

Je kunt ons theater ook voor een hele avond huren, voor je eigen voorstelling. De prijs zal je aangenaam verrassen! Hier vind je meer informatie (link naar Zaal huren)