Vrienden van Theater Het Pakhuis

We verwelkomen je graag als Vriend
Staat theater ook bij jou hoog in het vaandel? Wil jij graag een bijdrage leveren om de magie mogelijk te maken in Theater Het Pakhuis? Dat kan nu door Vriend van Theater Het Pakhuis te worden. Een groot gebaar voor een bedrag dat jij kunt missen. Je kunt ons al steunen vanaf €2,50 per maand. Natuurlijk heb je als Vriend altijd een streepje voor in ons theater. Je ontvangt exclusief nieuws en speciale privileges.

Over Theater Het Pakhuis
Theater Het Pakhuis opent je ogen en vergroot je wereld. Dat doen we door lokaal talent op het podium te zetten. In ons magische monumentale theater in hartje Hoorn vinden alle podiumkunstenaars – van professional tot beginner – daarom een budgetvriendelijke en gastvrije uitvoeringslocatie waar je met open armen wordt verwelkomd. Kijkers kunnen zich laten inspireren en verrassen. De affiniteit met theater is wat ons bindt en wij staan ervoor dat iedereen een kans krijgt om zich te laten zien.

‘Ik verlang naar uw vriendschap en zal het u het waard maken’

(vrije vertaling door Janna de Lathouder uit ‘Merry Wives of Windsor’ van W. Shakespeare)

Al vanaf €2,50 per maand kun jij Vriend van Theater Het Pakhuis worden en ervoor zorgen dat ons mooie theater zich kan blijven ontwikkelen en kan blijven bestaan. Door jouw financiële bijdrage kunnen wij ons blijven inzetten voor Theater Het Pakhuis als dé kweekvijver voor podiumtalenten uit Hoorn en omstreken!

Als dank voor je steun en om de Vriendschap te versterken, bieden wij je natuurlijk een aantal speciale voordelen:

  • Voor € 30,- per jaar ontvang je de exclusieve Vriendennieuwsbrief.
  • Voor € 60,- per jaar ben je VIP-vriend; je krijgt naast de exclusieve Vriendennieuwsbrief een pas waarmee je bij een voorstelling als eerste toegang hebt tot de zaal. Dan kun je rustig de beste plaats uitzoeken.
  • Voor €100,- per jaar ben je niet alleen VIP-vriend, maar krijg je in de foyer ook jouw persoonlijke glas (bier-, wijn- of frisdrankglas).

Meld je hier aan als Vriend van Theater Het Pakhuis