Vrienden van Theater Het Pakhuis

Theater Het Pakhuis is hét theater in Hoorn dat een podium biedt aan talenten om hun podiumkunsten te tonen aan een gevarieerd publiek. Theater Het Pakhuis is een kweekvijver, een bodem waarop talenten kunnen groeien. Een betoverende plek waar podiumkunstenaars hun voorstelling uitproberen in een  unieke historische omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Een ontmoetingsplaats voor jong en oud waar wordt geïnspireerd en vermaakt, een plek om samen cultuur te beleven.

‘Ik verlang naar uw vriendschap en zal het u het waard maken’ 

(vrije vertaling door Janna de Lathouder uit ‘Merry Wives of Windsor’ van W. Shakespeare)

Wij hopen dat je Theater Het Pakhuis een warm hart toedraagt. Je kunt Pakhuisvriend worden en van wezenlijke betekenis zijn voor het theater. Door jouw financiële bijdrage kunnen wij ons blijven inzetten voor Theater Het Pakhuis als dé kweekvijver voor podiumtalenten uit Hoorn en omstreken!
Als dank voor je steun en om de ‘vriendschap’ te versterken gaan wij je natuurlijk een aantal voordelen geven:

Voor € 30,- per jaar krijg je de exclusieve Vriendennieuwsbrief.

Voor € 60,- per jaar ben je VIP-klant; je krijgt een pas waarmee je bij een voorstelling als eerste toegang hebt tot de zaal. Dan kun je rustig de beste plaats uitzoeken.

Voor €100,- per jaar ben je niet alleen VIP-klant maar krijg je in de foyer een persoonlijk glas (bier-, wijn- of frisdrankglas).

Meld je hier aan als Vriend van Theater Het Pakhuis