Galerie

In de foyer van Theater Het Pakhuis is er elke 8 weken een nieuwe expositie te zien. Deze expositie wordt verzorgd door Wim Zwijsen.

Periode: 22 oktober – 16 december 2019: Elly Koot

Sinds 2002 werkt Elly met pigmenten en diverse soorten bindmiddelen. Voor structuren gebruikt zij o.a. papier, zand, speksteenslijpsel en vulmiddelen. Na het opbrengen van de structuren wrijft zij, laag voor laag, de pigmenten in een primer op het doek.

Vanuit deze materie werkt ze zonder vooropgezet plan en laat ze zich leiden door hetgeen ontstaat. Afhankelijk van haar gevoel kan dat een figuratief of abstract beeld zijn. Bij ieder nieuw doek is de spanning van dit proces een uitdaging voor haar en heel boeiend om tot een mooi eindresultaat te komen. Het zoeken, kijken, opbrengen, weghalen, krassen van de materie tot het moment wanneer een werk klaar is geeft enorm veel voldoening. Op dit moment gebruikt Elly bijenwas, pigmenten, inkt en  collage van beschilderd papier.

Wilt u exposeren in onze theatergalerie? Neem dan contact op met Wim Zwijsen via 0229-219256 of galeriezwijsen@gmail.com.