Zaal 2 Livestreams

Welkom in Zaal 2!

Noordhollands Dagblad 27-8-2020 (artikel niet goed leesbaar? Klik hier)

Theater Het Pakhuis heeft toch maar één zaal? Waar is Zaal 2 dan?

Heel simpel: bij jou thuis! Vanuit je eigen luie stoel of bank kun je voortaan namelijk live meekijken naar voorstellingen die op dat moment in onze fysieke theaterzaal (Zaal 1) plaatsvinden. In je eentje, met vrienden of bekenden of met je hele gezin.

 

Waarom Zaal 2?

Door de anderhalvemetermaatregelen mogen we momenteel maar weinig publiek in onze echte zaal toelaten. We zitten dus snel ‘vol’. Door de live streams via Zaal 2 kun je echter altijd de voorstelling van jouw keuze bekijken. Zaal 2 is namelijk onbeperkt en dus nooit uitverkocht!

 

Hoe is de beeld- en geluidskwaliteit in Zaal 2?

Die is echt heel goed! Onze technici hebben veel tijd en moeite gestoken in het vinden van de juiste apparatuur, bijvoorbeeld speciale camera’s die goed in staat zijn om theaterlicht te kunnen weergeven. Ook al zit je thuis, dan voelt het toch bijna alsof je live bij de voorstelling bent.

Kijk hier naar de trailer van Zaal 2 Livestream

Tenminste, als je het volledige scherm van je computer, laptop of telefoon gebruikt. Dit doe je door te klikken op het vierkantje onderin het YouTubescherm. Vergeet ook niet je geluidsinstellingen te checken.

Zó kijk je naar de livestream van Theater Het Pakhuis

Hoe werkt het? 

Je koopt online een ticket voor Zaal 2, net zoals je dat gewend bent met een gewoon kaartje. Een stoelticket is bedoeld voor één persoon. Een bankticket is bedoeld voor twee of meer personen in één huiskamer. Je krijgt een mail (Check of deze mail niet in je spambox terecht is gekomen) met een link toegestuurd . Deze geeft je toegang tot de live stream op ons YouTubekanaal. Ongeveer een kwartier voor aanvang gaat de stream live en zie je het startscherm van Theater Het Pakhuis- Zaal 2.

Geniet van je voorstelling!

 

Noordhollands Dagblad 18-2-2021