Wie zijn wij?

Theater Het Pakhuis is een vrijwilligersorganisatie. Ongeveer 60 vrijwilligers zetten zich beurtelings in om iedereen een mooie theaterervaring te bieden. Bij Theater Het Pakhuis werken vrijwilligers aan de kassa, in de gezellige foyer en in de techniek. Nieuwe vrijwilligers voor techniek zijn altijd welkom! De theatertechnicus assisteert de groepen bij de opbouw en uitvoering van een voorstelling en is verantwoordelijk voor wat er in de theaterzaal gebeurt. Meer informatie vind je hier.

Theater Het Pakhuis heeft als missie om talent op het podium te zetten. In ons magische, monumentale theaterpand vind je als podiumkunstenaar (professional en/of amateur) een budgetvriendelijke, sfeervolle uitvoeringslocatie. Onze bevlogen medewerkers bieden iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond of inkomen de passende theatrale en technische ondersteuning. Zo halen we samen het beste uit (jouw) podiumtalent.

Ook als bezoeker kun jij bij ons groeien en genieten, door je te laten inspireren en verrassen. Bij ons zie je groot talent voor een klein bedrag. Je ervaart de magie van theater in alle vormen: van toneel, dans en theatersport tot kindertheater , muziek en comedy. Hiervoor werken we samen met provinciale en landelijke organisaties, maar vooral ook met lokale clubs en verenigingen op het gebied van (amateur-)kunst en cultuur. Grote kans dus dat er binnenkort een bekende van je op ons podium staat – reden temeer om te komen kijken en je te laten verrassen!
Maak kennis met ons team
Wie zijn de mensen die meehelpen om al die inspirerende voorstellingen in ons theater mogelijk te maken? Op deze plek stellen wij er graag een aantal aan je voor.

Janine Slijkhuis: directeur/programmeur

Harrie Gort: stafvrijwilliger en lid communicatieteam

Ruud Borra: vrijwilliger techniek en lid communicatieteam

 

Cees Franke: bestuursvoorzitter