Wat doen artiesten in Coronatijd?

Hoe zou het gaan met de artiesten die normaal gesproken in deze periode bij ons op de vloer hadden gestaan, vroegen we ons af. Waar zijn ze nu mee bezig en waar halen ze in deze bijzondere tijd hun inspiratie vandaan? Onze communicatiemedewerker Irma van der Lubbe besloot het ze te gaan vragen en deze videogesprekken voor je op te nemen.

MARTIJN BOS
De eerste die ze op deze manier sprak, was multimuzikant Martijn Bos. Je kent hem wellicht van de Big Gig bigbandconcerten, de historische muzikale jeugdvoorstellingen van Laboman, het acapellaquintet Full House en vele andere producties. Hij zou in mei twee keer in ons theater optreden en voor hem is Het Pakhuis in zijn eigen woorden ‘wel zo’n beetje mijn huistheater’.

ANNE VELING
Op 1 mei 2020 vroegen we Anne Veling van Expreszo Theatersport voor de camera. Hij laat zien hoe je online traint voor improvisatietheater en vertelt wat hem als artiest inspireert in deze bijzondere tijd.

DAMAR LAMERS
Damar is een van de motoren van TjillSkillz, de dans- en theatergroep van jongeren die regelmatig bij ons in Theater Het Pakhuis staat. Niks doen staat niet in hun woordenboek: in dit videogesprek vertelt Damar hoe de groep van circa 20 mensen toch onderling contact houdt en samen aan een volgende voorstelling werkt.