Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

Livestream
  • Dit evenement is voorbij.

Zaal 2 Thuistheater ‘Na Rosa’ (9+) door Laboman

4 mei om 19:00

ThuisTheater
Livestream
- €9.00 – €15.00

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zit Willem gewoon op school. En hij gaat gewoon naar voetbal. Maar op een dag is Rosa ineens verdwenen. De volwassenen doen erg vaag en geheimzinnig over haar plotselinge vertrek. Op dat moment begint voor Willem de oorlog pas echt. Hij kan zich niet langer afzijdig houden en zoekt een manier om zich te verzetten.

Wat kan een gewone schooljongen betekenen in zo’n abnormale situatie die de oorlog is?

Dan blijkt dat ook kleine keuzes van grote betekenis kunnen zijn.

Het vliegtuig dat op 14 juli 1944 neerstortte in Hoorn vormde de inspiratie voor deze voorstelling. Één inzittende heeft kunnen ontsnappen. Piloot Arthur Brown is met behulp van een paar dappere mensen gevlucht. Maar hoe is dat precies gegaan?

“Na Rosa” laat zien welke kleine en grote mogelijkheden iedereen in handen heeft om een verschil te maken. Een positieve insteek op een beladen onderwerp.

 

 

Regie: Janna de Lathouder

Spel en muziek: Sander Huisman en Martijn Bos

Niet geschikt voor kinderen onder de 9 jaar en zeer geschikt tot voorbij 100 jaar.

De voorstelling duurt 50 minuten.

Kijk hier voor de trailer van ‘Na Rosa’

In samenwerking met Go-Kids bieden we 20% korting op de jeugdvoorstellingen ‘Roodkapje’ ‘Na Rosa’ en ‘Koning van Katoren’!

 

Laboman 
Laboman Producties maakt muziektheatervoorstellingen over historische onderwerpen. Andere producties zijn ‘De on-ontdekking van de Zuidpool’ over de Kaap Hoorn reis in de 17e eeuw en ‘Ridder Jacoba’ over Jacoba van Beieren in de 15e eeuw. Hiermee spelen zij veel op en voor scholen. Zie ook www.laboman.nl

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
4 mei
Tijd:
19:00
Kosten:
€9.00 – €15.00
Evenement Categorie:

Locatie

Zaal 2
bij je thuis of onderweg, op je telefoon, tablet of laptop.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden