Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

Livestream

Zaal 2 Kindertheater ‘Stamp, stop, sta, stil'(2+)

21 maart om 15:00

ThuisTheater
Livestream
- €9 – €15

Ollie woont met haar ouders in een huisje aan de rand van het bos en vandaag gaat ze op ontdekkingsreis. Met haar regenlaarzen aan, een verrekijker om haar nek en een vangnet bij de hand gaat ze naar buiten. Daar ontdekt ze de kleine beestjes in het gras, de bloemen in het weiland en nog veel meer mooie dingen.

Ze stampt door de plassen! Buiten ruikt het zo lekker! En alles maakt geluid. Al stampend dwaalt ze steeds verder het bos in. Maar in de schaduw van het bos is het best een beetje donker en hoe vindt ze eigenlijk de weg terug naar huis?

In ‘Stamp, Stop, Sta, Stil’ gaan peuters, kleuters en hun ouders op ontdekkingsreis in de natuur. Aan de hand van hilarische, spannende scènes en mooie, vrolijke liedjes wordt onderzocht wat voor bijzonders er buiten allemaal te vinden is en hoe je de weg naar huis weer kunt vinden.

Door Onder het buro en Willemijn

Spel en muziek: Willemijn Böcker

Foto’s: Linde Dorenbos

LET OP; Dit is een zaal 2 voorstelling, niet in ons theater maar via een livestream bij je thuis!

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
15:00
Kosten:
€9 – €15
Evenement Categorie:

Locatie

Zaal 2
bij je thuis of onderweg, op je telefoon, tablet of laptop.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stoel
als je in je eentje kijkt
9.00
Onbeperkt
Bank
als je met meerdere personen kijkt
15.00
Onbeperkt
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden