Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

Livestream
  • Dit evenement is voorbij.

Zaal 2 Jeugdtheater ‘Koning van Katoren’ (6+) door De Nachtdieren

9 mei om 14:00

ThuisTheater
Livestream
- €9 – €15

Zeventien jaar geleden overleed de koning van Katoren. Sindsdien heerst er een minister die zich alleen bezighoudt met nutteloze zaken, terwijl de problemen van de bevolking zich opstapelen. De jonge Stach wil hier iets aan doen en besluit dat hij koning wil worden. Stach krijgt zeven onmogelijke opdrachten die hij moet volbrengen voor hij tot koning kan worden gekroond.

Een muzikaal sprookje van belang voor de hele familie, naar het boek van Jan Terlouw. Een vernieuwde hedendaagse versie met een knipoog, gespeeld door drie jonge acteurs. In een wereld waarin het vertrouwen in de politiek afneemt, het volk wordt opgezadeld met problemen in plaats van oplossingen en men opgroeit in angst, strijdt Stach voor de toekomst van onze kinderen en laat zien hoe het óók kan.

foto: Joep van Aert

 

Spel Jacob de Groot, Jasper van Hofwegen en Jonata Taal
Regie Dorian Bindels
Schrijver Job Römer
Muziek & liedteksten  Bart Sietsema
Productie  Marleen Vriezen
Met advies van Jan Terlouw

Koning van Katoren trailer

foto: Peggy de Haan

 

In samenwerking met Go-Kids bieden we 20% korting op de jeugdvoorstellingen ‘Roodkapje’ ‘Na Rosa’ en ‘Koning van Katoren’!

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
14:00
Kosten:
€9 – €15
Evenement Categorie:

Locatie

Zaal 2
bij je thuis of onderweg, op je telefoon, tablet of laptop.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden