Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

Livestream
  • Dit evenement is voorbij.

Zaal 2 Kindertheater ‘Er was weer….Doornroosje’ (4+) door THINK!

28 februari om 15:00

ThuisTheater
Livestream
- €9 – €15

Iedereen kent het sprookje van Doornroosje:

Als Doornroosje wordt geboren, beledigen haar ouders de boze fee door haar niet uit te nodigen op het geboortefeest. Als wraak zal Doornroosje zich prikken aan een spinnewiel en zal iedereen 100 jaar slapen. Pas als Doornroosje gekust wordt door een prins, wordt iedereen weer wakker. En ze leefde nog lang en …………….. Maar wacht eens even, wat gebeurde er daarna? Doornroosje heeft in ieder geval besloten om nooit meer te gaan slapen. Ze wil wakker blijven, want slapen is saai. Maar kun je wel altijd wakker blijven? Dat is best vermoeiend. En hoe zit het toch met die boze fee, die heeft gehoord dat iedereen weer wakker is? En waar is de prins toch gebleven? Met energie, humor en muzikaliteit vertelt THINK! wat er gebeurde na “ en toen leefden ze nog lang en gelukkig”.

 

Angelique Dorrestijn: script

Daphne Groot: spel

Marc Nochem: script, muziek, spel

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
15:00
Kosten:
€9 – €15
Evenement Categorie:

Locatie

Zaal 2
bij je thuis of onderweg, op je telefoon, tablet of laptop.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden