Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

Livestream
  • Dit evenement is voorbij.

Zaal 2 Jeugdtheater ‘Het meisje dat geboren is om tegen te werken’ (9+)

27 februari om 19:30

ThuisTheater
Livestream
- €9 – €15

Antigone is de dochter van de Koning van Griekenland en ze heeft een probleem. Een groter probleem dan andere meisjes van haar leeftijd. Haar vader is weg en haar broers hebben elkaar in de oorlog vermoord. Haar oom Kreon wordt tot Koning gekroond en hij besluit dat maar één van de broers eervol begraven mag worden. Antigone houdt van haar beide broers en wil hen koste wat kost allebei een mooie begrafenis geven.

Koning Kreon heeft het niet zo op zijn nichtje, dat hij maar een vervelend en opstandig meisje vindt. Hij bedenkt alle straffen die hij maar kan verzinnen om haar te laten luisteren, maar Antigone is vastberaden om te vechten voor haar recht.

Een stoere voorstelling over macht, respect en meisjes, met bekende liedjes van powergirls in een nieuw jasje. Voor iedereen vanaf 9 jaar. Door Theatergroep Mangrove.

Concept en regie: Annemieke Elstak-van der Linde

Tekst: Michelle van Daalhoff

Spel: Derk Oudshoorn, Aron Elstak, Annemieke Elstak e.a.

LET OP; Dit is een zaal 2 voorstelling, niet in ons theater maar via een livestream bij je thuis!

 

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
19:30
Kosten:
€9 – €15
Evenement Categorie:

Locatie

Zaal 2
bij je thuis of onderweg, op je telefoon, tablet of laptop.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden