Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

‘Voice Over’ door Club La van Kzing

9 oktober om 20:00

- €15

Dikwijls horen we in ons hoofd en hart een stem die ons vertelt dat we ‘niet goed genoeg’ zijn. Die stem maakt dat wij ons een lelijk eendje voelen. Soms versplintert die stem ons hele zelfbeeld. We blijven kapot achter.

De leerlingen van Club La (jonge mensen van 15 tot 25 jaar) hebben samen onderzocht waarom veel mensen zichzelf niet in de spiegel aan kunnen kijken. De personages en dialogen zijn op die manier ontstaan. Ellis en Evan hebben dit uitgewerkt tot een voorstelling.

De stem in ieders hoofd is een personage geworden: de voice-over. De voice-over gaat in interactie met levensechte personages, die allemaal worstelen met hun problemen.

Maar waar komt die stem vandaan? En kan dit verhaal wel een goed einde hebben?

“Voice Over” ligt de acteurs en docenten na aan het hart. Ze vinden dat dit stuk echt in het theater gepresenteerd moet worden, zeker na deze lange Covid-periode waarin we elkaar moeilijk konden ontmoeten en veel mensen zich ontzettend eenzaam hebben gevoeld.

Dit verhaal verdient een groot publiek!

De voorstelling duurt 1 uur en 15 minuten, exclusief pauze van ongeveer een kwartier.

Let op: om toegang tot het theater te krijgen dient bij de ingang (naast een toegangsbewijs voor de voorstelling) een ID en Coronatoegangsbewijs te worden getoond. Klik hier voor meer informatie.

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
20:00
Kosten:
€15

Locatie

Zaal 1 – Theater Het Pakhuis
Onder de Boompjes 21
Hoorn, 1621 GG
+ Google Maps
Telefoon:
0229 - 24 72 02

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden