Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

‘TechTone’ door TenToon Ensemble & Smartphone Orchestra

26 november om 20:30

- €15

Het TenToon Ensemble en het Smartphone Orchestra presenteren het programma ‘TechTone’, een samensmelting van prachtige klassieke muziek en technologie van deze tijd. Het tienkoppige blaasensemble creëert een meeslepende atmosfeer met klassieke werken als de Danse Macabre van Saint-Saëns, bewerkt met live-electronics. Daarnaast laat TenToon zich inspireren door hedendaagse elektronische popmuziek van onder andere Darude en Meute. Het publiek speelt tijdens het hoogtepunt van dit concert ook mee wanneer zij op hun smartphones het Smartphone Orchestra vormen. Bereid u met ‘TechTone’ voor op een verrassend en fris programma en vergeet deze keer natuurlijk niet uw telefoon áán te zetten.

Voorstelling duurt ca. 60 minuten zonder pauze.

Let op: om toegang tot het theater te krijgen dient bij de ingang (naast een toegangsbewijs voor de voorstelling) een ID en Coronatoegangsbewijs te worden getoond. Klik hier voor meer informatie.

 

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Zaal 1 – Theater Het Pakhuis
Onder de Boompjes 21
Hoorn, 1621 GG
+ Google Maps
Telefoon:
0229 - 24 72 02

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden