Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

‘Sperrgebiet’ door Op Roet

14 mei om 15:00

- €12.50

Na een succesvol toertje met Sperrgebiet in diverse musea en VO-scholen langs de Waddenkust, is Op Roet terug voor een Hoornse première in Theater Het Pakhuis.

Sperrgebiet is een beeldende, interactieve muziektheatervoorstelling die zich heeft ontwikkeld tot een universeel verhaal over oorlog.

Oorlogsjournalist Jos keert samen met z’n Syrische vriend Kerim terug naar zijn geboortegrond: het Waddengebied. De moeder van Jos is overleden en het ouderlijk huis wordt ontruimd. Kerim en Jos hebben elkaar ontmoet in Syrië. Zij willen elkaars geschiedenis leren kennen. Nu is het moment daar. Monique zingt en vertolkt gevoelens uit de oorlogstijd in het Waddengebied.

Samen met de ervaringen van Kerim schetst Sperrgebiet een beeld van een oorlog, die dichterbij is dan je denkt.

Er valt heel wat te beleven in Sperrgebiet, we geven enkele quotes van het publiek: aangrijpend, interessant, bombardement, bijzonder, mooi verhaal.

Acteurs: Jos van Venrooij en Kerim Shayeah
Zang: Monique de Meza
Concept/film/tekst: Ingrid Docter
Regie: Lyda Tijsen
Componist: Arnoud Lansdaal
Film/licht/geluid: Frans van der Wal
Decor: Jos van Venrooij

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
15:00
Kosten:
€12.50

Locatie

Zaal 1 – Theater Het Pakhuis
Onder de Boompjes 21
Hoorn, 1621 GG
+ Google Maps
Telefoon:
0229 - 24 72 02

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden