Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

‘Peter & De Wolf’ door De Dansonderneming

7 november om 13:30

- €7.50 – €9.50

Peter & de Wolf is een muzikaal sprookje op muziek van Prokofjev. De Dansonderneming brengt dit sprookje op de originele muziek, maar in een hedendaagse vertaling die zowel jong als oud aanspreekt.

Het sprookje verhaalt over Peter die op een mooie dag besluit de tuin in te gaan. En dat zonder toestemming van zijn opa, die vindt dat het in de tuin veel te gevaarlijk is. Maar Peter is niet bang en bovendien ontmoet hij in de tuin zijn vriendjes: de vogel, de eend en de kat. Maar hij had beter naar opa moeten luisteren, want uit het bos komt plots een wolf. De wolf is hongerig en op zoek naar eten. Samen met de vogel weet Peter de wolf te vangen. En net op tijd, want een jager maakt jacht op de wolf. Ze besluiten daarop de wolf naar de dierentuin te brengen.

Peter & de Wolf in de vrolijke en eigentijdse choreografie van De Dansonderneming is een voorstelling voor iedereen vanaf drie jaar.

Voorstelling duurt ca. 30 minuten zonder pauze.

Let op: om toegang tot het theater te krijgen dient bij de ingang (naast een toegangsbewijs voor de voorstelling) een ID en Coronatoegangsbewijs te worden getoond door iedereen boven de 12 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
13:30
Kosten:
€7.50 – €9.50

Locatie

Zaal 1 – Theater Het Pakhuis
Onder de Boompjes 21
Hoorn, 1621 GG
+ Google Maps
Telefoon:
0229 - 24 72 02

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden