Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

‘Glad IJs’ door Wivineke van Groningen en Jhanna Houweling

21 mei om 20:30

- €15

Glad IJs is een eenakter over de zogenaamde kern der dingen. Je volgt het gesprek tussen een psychiater en haar cliënte. Denk je. Gaandeweg blijkt niets te zijn wat het lijkt. Je wordt meegenomen om vanuit een totaal ander perspectief naar de wereld der dingen, naar het leven te kijken dan je gewend bent. Dat andere kijken ligt zover buiten ons gewone, geconditioneerde denken dat het voelt alsof je je op glad ijs begeeft. Maar als je het aandurft…..dan krijg je inzicht in de kern der dingen. Je krijgt inzicht in de werkelijke oorzaak van dat wat wij als problemen ervaren in ons leven. Je zult een verrassende avond hebben. Misschien….
Met name in deze tijd met alle onrust die er in de wereld heerst is Glad IJs meer dan de moeite waard om voor naar het theater te komen!

De voorstelling duurt ongeveer een uur.  Na de voorstelling is er in het theater een nagesprek met de makers.

Spel:     Wivineke van Groningen en Jhanna Houweling
Regie:   Hein van Beem

 

 

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Zaal 1 – Theater Het Pakhuis
Onder de Boompjes 21
Hoorn, 1621 GG
+ Google Maps
Telefoon:
0229 - 24 72 02

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden