Laden Voorstellingen

« Alle voorstellingen

‘De Dansonderneming gaat Solo’

26 juni om 13:00

- €15

Wat een feest om weer terug te zijn in het theater! Eindelijk weer met het publiek live dans te kunnen delen. Achter de schermen heeft De Dansonderneming afgelopen seizoen niet stil gezeten, maar gewerkt aan een programma waarin de dansers soleren: De Dansonderneming gaat Solo.

Het gezelschap presenteert onder meer premières van choreografen Nanska van de Laar en Mirjam de Zeeuw. Een deel van het programma wordt tevens live begeleid door pianist Nico van Zadel. Ook brengt De Dansonderneming de creatie Hum²an opnieuw in het theater. De beperkingen tijdens de lockdown vormden de basis voor dit stuk. Hoe gaan we om met beperkingen en welke ruimte schept die beperkingen. Zijn wij als mensen fysiek in staat op onze eigen vierkante meter te leven, laten we ons begrenzen door ruimte en hoe verhoudt die ruimte zich tegenover onze innerlijke ruimte. Hum²an staat voor die ruimtelijke zoektocht.

Kortom, De Dansonderneming gaat Solo, maar niet alleen! Het programma belooft een voorstelling lang genieten van dans.

Fotografie Izabela Teleszynska

 

Niet in de gelegenheid om de voorstelling live bij te wonen? Kijk dan om 21.00 uur thuis vanuit je luie stoel of bank naar de livestream van ‘De Dansonderneming gaat Solo’. De voorstelling van 21.00 uur is dus, naast in Zaal 1, ook via de livestream ‘Zaal 2’ te bekijken.

 

De Dansonderneming is een gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. Het gezelschap werkt veel op locatie, maar is ook regelmatig in de kleinere theaters te zien en maakt daarnaast  voorstellingen in opdracht. Ook werkt De Dansonderneming graag samen met gastchoreografen en kunstenaars uit andere disciplines.
www.dansonderneming.nl

Nodig iemand uit

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
13:00
Kosten:
€15

Locatie

Zaal 1 – Theater Het Pakhuis
Onder de Boompjes 21
Hoorn, 1621 GG
+ Google Maps
Telefoon:
0229 - 24 72 02

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar
© Copyright - Theater Het Pakhuis
Stichting Hiaat (kvk 41235658) is de beheerorganisatie van Theater Het Pakhuis - BTW NL807407161B01 - Algemene voorwaarden