Hier vind je informatie over kaartverkoop, onze foyer, bereikbaarheid, parkeermogelijkheid en speciale voorzieningen.

Reserveren via de website

Kaarten reserveren en betalen doe je via deze website. Kies de voorstelling (en eventueel tijdstip) van je keuze en daarna wijst het zich vanzelf. Na je aankoop ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling en een mail met je ticket(s). De tickets (hoeft niet op papier) neem je op de avond/middag van de voorstelling mee naar onze kassa. Kijk voor informatie over de livestreams bij ‘Zaal 2 Livestreams’

Kaarten kopen aan de kassa

Een uur voor aanvang van de voorstelling gaat onze kassa open. Op dat moment kun je geen kaarten voor deze voorstelling meer bestellen via de website. Bij deze kassa kun je betalen met pin.

Vrije zit

Wij werken niet met gereserveerde plaatsen, je kunt dus gaan zitten waar je wilt. Kom op tijd, want je kunt niet meer naar binnen als de voorstelling is begonnen.

Foyer

In onze gezellige foyer kun je lekker iets te drinken bestellen bij onze vrijwilligers achter de bar. Ook hier kun je betalen met (contactloos) pin.

Bereikbaarheid

Ons theater ligt in het centrum van Hoorn. Vanaf NS station Hoorn is het ongeveer 10 minuten lopen. Parkeren kan in parkeergarage ‘t Jeudje (150 meter lopen).

Speciale voorzieningen

Ons pand is toegankelijk voor rolstoelen en we beschikken over een aangepast toilet.

Onze algemene bezoekersvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.